Het keyboard is een populair instrument met vele mogelijkheden. Moderne keyboards klinken fantastisch door de geavanceerde sampletechnieken van vandaag.

Als keyboarder leer je o.a. notenlezen, drummen op je keyboard en spelen met automatische begeleiding. Daarnaast krijg je pianoles op je keyboard voor een betere linkerhand. Leuke popsongs komen zeker voorbij!

Begeleiding: Druk maar op een knopje en je keyboard doet de rest? Dat is een groot misverstand! Op een keyboard kun je met links akkoorden spelen. Met je rechts speel je dan een melodie. Dat valt nog niet mee. Vaak gebruik ik een meespeel CD waardoor je goed in de maat leert spelen. 

Pianoles: Je krijgt ook pianoles op je keyboard voor een goede linker hand.

Akkoordenschema’s: Je leert welke akkoorden er zijn en hoe je deze met twee handen kunt spelen. Ik gebruik hiervoor een leuke methode. We gaan werken met leuke liedjes die op dit moment in zijn.
 
Improviseren vinden veel mensen "eng". Ik doorbreek eerst altijd de ''angst'' om te improviseren. Je leert bij mij welke tonen en ritmes je kunt gebruiken om tot een mooi resultaat te komen.
 
Muzikaal gehoor: Dit ontwikkel ik door o.a. een leuke Zweedse methode te gebruiken.