- Elsbeth uit Assen: 

Juni 2016 :Edwin Bron past het leertempo en de leerdoelen aan de leerling aan en zelfs als onervaren volwassen leerling krijg je vanaf het begin het vertrouwen dat je kunt leren pianospelen.
Mede dankzij het geduld van Edwin zijn de lessen ontspannen en om naar uit te kijken.

-Aysa uit Assen:

Mei 2015: Ik heb het heel leuk gehad bij Edwin en het was super gezellig tijdens de les, ik heb veel geleerd en ik ben ook muzikaler geworden en ik heb veel plezier gehadmet het maken van muziek alleen met het oefenen had ik soms wat moeite. Edwin lostte dit op door het lesboek 'los te laten' en liedjes uit de top 40 te gaan leren. Hierdoor kreeg ik mijn motivatie grotendeels terug en oefende ik daarna ook vaker en kreeg ik er steeds meer plezier in. Na de vakantie begin ik op de middelbare school en stop ik met mijn keyboardlessen. Maar ik zal de noten in m'n hoofd stampen en er mee doorgaan zodat ik nooit vergeet hoe mijn lessen bij Edwin geweest zijn..

 - Nanno uit Assen: In de twee jaar dat ik les heb bij Muziekschool Bron heb ik Edwin niet alleen leren kennen als een begenadigd muzikant maar ook als een geduldige flexibele leraar die niet star aan één vaste lesmethode vastgeroest zit. Hij stemt de leerstof en lesmethode af op mijn muzikale wensen en doelen. Precies wat ik zocht!

 
-  Inge uit Assen: Ik zit sinds september 2010 bij Edwin op pianoles. Ik heb snel en veel geleerd en leer nog steeds heel veel! Edwin geeft leuke pianolessen en ik mag zelf kiezen wat voor soort liedjes ik wil spelen. De lesruimte is een fijne, lichte en gezellig ruimte. Ik ga met plezier elke week naar pianoles!


 - Marijke uit Assen: Na de blokfluitlessen op de lagere school, heb ik  zonder les verschillende instrumenten een beetje leren bespelen, maar kwam nooit echt verder. Vanaf januari 2012,  40 jaar later, krijg ik pianoles van Edwin en heb er erg veel plezier in. De lessen zijn altijd gezellig.  Edwin zoekt samen met mij naar het juiste lesmateriaal en repertoire.  Hij houdt rekening met wat past bij mij en wat ik leuk vind.  Ik  heb in de afgelopen tijd erg veel geleerd en speel nu al stukken die ik altijd al heb willen spelen. 

 - Margreet uit Annen: Via marktplaats ben ik bij muziekschool Bron terecht gekomen. Ik heb nu vanaf december 2012 pianoles bij Edwin en het bevalt me goed! Ik leer noten lezen en speel mee met cd's. Tijdens de lessen is er ruimte voor eigen inbreng en humor! Ik had van te voren niet verwacht dat ik zo snel zou leren of dat ik noten zou kunnen lezen en leuke muziekstukken kon spelen! 

-Dorien uit Assen: Edwin is fijn in de omgang, hij geeft les met humor en de sfeer is los en vrij. Hij staat open voor eigen inbreng. Ik speel veel leuke liedjes zoals blues, moderne pianoliedjes en wat klassiekere stukken. De lesruimte is licht en leuk ingericht met tekeningen e.d. wat het gezellig maakt.

-
Tarik uit Assen: Ik zit sinds 2008 bij Edwin op les en ik vind de lessen prettig en ik leer veel. Hij is altijd positief, ook zijn opmerkingen zijn positief. Hij heeft altijd nieuwe uitdagingen. Hij geeft leuk en afwisselend les. Als het aan mij ligt ga ik nog jaren door…