Het keyboard is een populair instrument met vele mogelijkheden. Moderne keyboards klinken fantastisch door de geavanceerde sampletechnieken van vandaag.

                                                                 

Begeleiding: Druk maar op een knopje en je keyboard doet de rest? Dat is een groot misverstand! Op een keyboard kun je met links akkoorden spelen. Met je rechts speel je dan een melodie. Dat valt nog niet mee. Vaak gebruik ik een meespeel CD waardoor je goed in de maat leert spelen. 

Pianoles: Je krijgt ook pianoles op je keyboard voor een goede linker hand.

Akkoordenschema’s: Je leert welke akkoorden er zijn en hoe je deze met twee handen kunt spelen. Ik gebruik hiervoor een leuke methode. We gaan werken met leuke liedjes die op dit moment in zijn.
 

Improviseren vinden veel mensen "eng". Ik doorbreek eerst altijd de ''angst'' om te improviseren. Je leert bij mij welke tonen en ritmes je kunt gebruiken om tot een mooi resultaat te komen.
 

Muzikaal gehoor: Dit ontwikkel ik door o.a. een leuke Zweedse methode te gebruiken.  
        Casio CTK 6200     Yamaha EW 400
                                                                           
De sfeer tijdens de lessen is relaxed en de lessen zijn altijd erg leuk! Als je kiest voor MUZIEKSCHOOL BRON, kies je voor moderne keyboardlesssen. Je gaat snel vooruit op je instrument. Je wordt niet alleen een betere speler, maar je verrijkt ook je muzikale belevingswereld!